Afspraak maken
of011/36 76 76

Noordlink?!

Noordlink is een ruimte om te ondernemen. Een office center in Lommel met gemeubelde kantoren, flexwerkplekken en meeting rooms.

Maar Noordlink is ook een ruimte om te ondernemen in de figuurlijke betekenis. Want waar verschillende bedrijven, visies en ideeën samenkomen, gebeurt er iets. Inzichten worden gedeeld en netwerken uitgebreid. Linken tussen gelijkgestemde ondernemers worden merkbaar en samenwerkingsverbanden afgesloten.

Er ontstaat een synergie, een win-winsituatie waar Lommel sterker van wordt. En die Noord-Limburg meer dan ooit op de kaart moet zetten als dé link tussen de Limburgse en Antwerpse Kempen. En bij uitbreiding ook België en Nederland.

Klik op de link om een link te maken

Afspraak maken
of 011/36 76 76

Work

Op zoek naar een kantoor in Lommel? Of wilt uw bedrijf een uitvalsbasis om Noord-Limburg te veroveren? Op basis van uw wensen krijgt u hier een kantooroplossing op maat.

Flex

Aankomen zonder files, kopje koffie halen, laptop openklappen en erin vliegen. Hier vindt u alles wat u van uw toekomstige flexwerkplek verwacht. Maar ook meer…

Meet

Op zoek naar een vergaderzaal in Lommel? Ons gebouw ligt vlak langs de N71, en vlakbij het centrum. Parkeer gerust voor de deur en ontdek onze prima uitgeruste zalen.

Stay linked

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van onze bewoners.
  • Nieuws
  • Events
  • Seminaries
Geen berichten gevonden.
Geen berichten gevonden.
Geen berichten gevonden.
© Noordlink 2024