Bewoners

Maak kennis met het hart van Noordlink: onze vaste bewoners.
 • Van Havermaet

  Van Havermaet is een multidisciplinair advieskantoor met hoofdzetel in Hasselt en vestigingen in Brussel, Geel, Genk en Herentals. Samen met LNS zijn zij als eigenaars de allereerste bewoners van Noordlink.

 • LNS

  LNS is een full-service ICT-partner, gespecialiseerd in managed ICT, security, cloud, printing, telefonie en helpdesk voor bedrijven en overheden. Het bedrijf heeft vestigingen in Lommel en Herentals.

 • Strobbo

  Strobbo is een ambitieuze Belgische startup dat sinds 2017 de HR administratie automatiseert van zaken met flexibel personeel.

 • Voka - KvK Limburg

  Voka – Kamer van Koophandel Limburg wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers en leden ondernemingen. Met meer dan 3000 leden is het goed voor meer dan 75% van de private tewerkstelling en dus een toegevoegde waarde in onze provincie.

 • Motmans & Partners

  Motmans & Partners kenmerkt zich door een globale en geïntegreerde HR-benadering van uw organisatie, zowel voor de familiale als niet-familiale KMO, de lokaal verankerde multinational als voor de publieke sector in Vlaanderen.

 • Monard Law

  Monard Law is een full service advocatenkantoor, met een 120-tal gespecialiseerde advocaten, die staan voor constructieve, praktijkgerichte en hoogkwalitatieve oplossingen op maat van uw regionale, nationale of internationale onderneming. Monard Law heeft vestigingen te Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt.

 • Argus Advocaten

  Argus Advocaten is een multidisciplinair team van advocaten, elk met eigen doorgedreven specialisatie. Wij staan naast u op het terrein. Uw belangen zijn bij ons in goede handen. Voor elk probleem de juiste advocaat met de juiste kennis en ervaring.

 • Architects in Motion

  Architects in Motion is een vooruitstrevend samenwerkingsverband van architecten dat met een dertigtal gemotiveerde medewerkers garant staat voor vakkennis en een professionele aanpak.

 • JobFixers

  JobFIXers heeft meer dan 70 uitzendkantoren in Vlaanderen. We verbinden bedrijven en mensen. Snel, accuraat, gedreven, ondernemend, vernieuwend, empathisch, resultaatgericht: het zijn maar een paar woorden die ons typeren als bedrijf. We maken het onmogelijk waar. We knallen, voor onze medewerkers, voor onze klanten.

 • Jumbo

  Jumbo Supermarkten is een Nederlands familiebedrijf en bestaat al meer dan 95 jaar. Jumbo heeft in Nederland ruim 650 Jumbo winkels, 7 Jumbo Foodmarkten, 6 Jumbo City Stores en een uitgebreide online bezorgservice. Door de klant altijd centraal te stellen, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens in Nederland geworden. En daar zijn we trots op. We gaan er alles aan doen om ook onze Belgische klanten fan te maken van Jumbo.

 • POM Limburg

  POM Limburg is de economische regisseur die ondernemers, werknemers, kennisinstellingen, overheden, middenveld en burgers samenbrengt in platformen en projecten. Ons doel? De economische uitdagingen van de toekomst aanpakken.

 • Staffing Solutions

  Staffing Solutions stimuleert succes in je onderneming, door talent te matchen met de jobs waarin ze floreren, hen te helpen leren en groeien, hen gepast te belonen, én hen de tijd en de middelen te geven om zich te focussen op het werk waarvoor ze het beste van zichzelf willen geven.

 • Ciner Glass

  Ciner Glass gebruikt gerecycleerd glas, natuurlijke natriumcarbonaat en silicazand in de productie van glazen verpakkingen. Het vermindert de zuiverheid en/of kwaliteit in het productieprocessen niet. Daarom produceert het de meest elegante en hoogwaardige glazen verpakking ter wereld.

 • Cosmo Trade

  Cosmo-trade is een Belgisch import-exportbedrijf in fast moving consumer goods (FMCG). Wij zijn gespecialiseerd in cosmetica en toiletartikelen van wereldberoemde bedrijven.

Klik op de link om een link te maken

Afspraak maken
of 011/36 76 76

Work

Op zoek naar een kantoor in Lommel? Of wilt uw bedrijf een uitvalsbasis om Noord-Limburg te veroveren? Op basis van uw wensen krijgt u hier een kantooroplossing op maat.

Flex

Aankomen zonder files, kopje koffie halen, laptop openklappen en erin vliegen. Hier vindt u alles wat u van uw toekomstige flexwerkplek verwacht. Maar ook meer…

Meet

Op zoek naar een vergaderzaal in Lommel? Ons gebouw ligt vlak langs de N71, en vlakbij het centrum. Parkeer gerust voor de deur en ontdek onze prima uitgeruste zalen.

Stay linked

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van onze bewoners.
 • Nieuws
 • Events
 • Seminaries
Geen berichten gevonden.
Geen berichten gevonden.
Geen berichten gevonden.
© Noordlink 2024